Warning: file_get_contents(http://facebook.int-cz.com/head_fb/albo.cz/) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Connection timed out in /data/www/virtuals/albo.cz/old/clanky.htm on line 21





Vyžádejte si nezávaznou konzultaci našeho technika přímo u Vás doma


VOLEJTE ZDARMA

800 900 818

Po-Pá: 7:30 - 17:30



Právě se nacházíte: Úvod » Články

ČLÁNKY

rady, tipy, inspirace

Stavba roku 2012 Zlínského kraje Stavba roku 2012 Zlínského kraje

Stavba, na které jsme se podíleli spoluprací, byla odbornou komisí oceněna Čestným uznáním v rámci soutěže Stavba Zlínského kraje za rok 2012 v kategorii rodinný dům. Kromě architektonického, materiálového řešení a vnitřního uspořádání byly kladně hodnoceny i špičkově provedená řemeslná zpracování a detaily jednotlivých profesí včetně mobiliáře.

Stavba roku 2012. Čtěte více »

Bezrámová zasklení Jak na prosklené plochy ve stavbě? Zkuste bezrámová zasklení!

Maximální estetická hodnota, tepelná pohoda a architektonicky chytré řešení náročných projektů. To vše v sobě kloubí bezrámová zasklení: minimalistická a funkční novinka firmy ALBO. V základní výbavě jde o dvojsklo s měkce pokovenou vrstvou s meziskelním rámečkem z nerezu nebo sklolaminátu.

Nabídka bezrámového zasklení. Čtěte více »

Odsuvné prosklené stěny Snadný přístup na terasu, to jsou odsuvné prosklené stěny

Francouzská okna jsou elegantním řešením pro ty, kdo vyžadují prosvětlený interiér. Se zdvižně odsuvnými stěnami se jedinečnost francouzských oken dostává ještě dál. Nabízíme komfortní řešení vstupu na terasu se využitím odsuvného velkoplošného křídla. K tomu není zapotřebí žádná síla, obsluha je snadná a fyzicky nenáročná. Posuvné křídlo lze navíc vybavit elektrickým pohonem.

Nabídka odsuvných stěn. Čtěte více »

Sekční garážová vrata Zjednodušte si parkování v garáži se sekčními dřevěnými garážovými vraty

Máte-li garáž, už možná přemýšlíte o vratech na dálkové ovládání. Snadná obsluha, jednoduchost a elegance jsou hlavními důvody, proč říci Ano. Naše firma nejenže taková sekční dřevěná garážová vrata nabízí, ale námi zabezpečený vjezd do garáže zároveň dotvoří celkový estetický vzhled domu.

Nabídka sekčních garážových vrat. Čtěte více »

Zimní zahrady Zimní zahrady s tříletou zárukou stavíme u nás i v zahraničí

Zimní zahrada nabízí možnost pěstovat teplotně náročné rostliny i v tuhých mrazech nebo ji lze využít k příjemnému posezení v různých částech roku. Záleží jen na Vás, jak se ji rozhodnete postavit a následně použít. Možná je Vám blízká zimní zahrada navržená jako přístavba domu na terase či balkóně, nebo naopak dáte přednost samostatně stojícímu objektu s vlastním základem.

Nabídka zimních zahrad. Čtěte více »

Dřevohliníkové prosklené fasády - stavte moderně a trvanlivě Dřevohliníkové prosklené fasády - stavte moderně a trvanlivě

V současné moderní architektuře se stále více objevují stavby s velkými okny, která jsou často takových rozměrů, že je přesnější mluvit o prosklených fasádách. Podle materiálu, ze kterého jsou vyráběny, jsou označovány jako fasády z dřevohliníku. Vybrat si z rozměrové a tvarové variability je jen na Vás.

Jaké jsou trendy v oblasti prosklených fasád? Čtěte více »

Interiérové dveře - jednoduchost a provedení dveří a zárubní bez polodrážky Interiérové dveře - jednoduchost a provedení dveří a zárubní bez polodrážky

Obliba dveří bez polodrážky tzv. bezfalcových dveří u zákazníků v poslední době neustále stoupá. Základní příčinou tohoto trendu je důvod estetický. Současný dominantní požadavek zákazníků je jednoduchost a právě provedení dveří a zárubní bez polodrážky tomu jednoznačně odpovídá.

Nabídka interiérových bezfalcových dveří. Čtěte více »

Špičkové vchodové dveře – záruka tepla krásy a bezpečí Špičkové vchodové dveře - záruka tepla, krásy a bezpečí


V souvislosti s neustále se zvyšujícími požadavky našich zákazníků na lepší tepelně izolační parametry nejen dřevěných a dřevohliníkových oken, ale i vchodových dveří, zavedla naše firma od května letošního roku do výroby nové typy dřevěných vchodových dveří s lepšími tepelně izolačními parametry.

Jaké máme možnosti? Co nabízí trh dveří? Čtěte více »

Kvalitní okna - nižší náklady na vytápění Kvalitní okna - nižší náklady na vytápění


Zajímavou novinkou jsou okna s izolačními skly s vyššími solárními zisky, která umožní interiér domů pěkně prohřát od podzimu do jara, takže zákazníci v těchto obdobích ušetří
na vytápění. Návratnost investice se do těchto speciálních izolačních skel velice rychle díky sluneční energii vrátí.

Jaké jsou trendy v oblasti okenních rámů a výplní? Čtěte více »

Rady při výběru oken Rady při výběru oken


Každý zákazník má trošku jiné představy o tom, co je pro něj u oken důležité. V dnešní době však k těm nejdůležitějším aspektům patří – životnost, bezúdržbovost, ideální je také přírodní materiál a vysoká úspora energií. Pokud si všechny tyto aspekty sečtete, vyjde Vám, že ideální okno je okno dřevohliníkové, které všechny tyto Vaše požadavky splňuje.

Jak vybrat to správné okno podle poměru "cena/výkon"? Čtěte více »

Solární dřevohliníková okna Solární dřevohliníková bezúdržbová okna šetří Vaše peníze

Už nemusíte přemýšlet a složitě zjišťovat, která okna budou právě pro Váš dům ta nejvhodnější. Firma ALBO, která je českým výrobcem oken s dlouholetou tradicí a bohatými zkušenostmi při výrobě oken a dveří si Vám dovoluje představit solární dřevohliníková bezúdržbová okna.

Jak fungují solární okna? Čtěte více »

Dřevohliníková okna Bezúdržbový hliník z exteriéru a krásné přírodní dřevo
z interiéru... Je to ideální kombinace pro Vaše okna?

Hodně lidí si při zařizování svého bytu či rodinného domu nebo při jejich rekonstrukci klade otázku: jaká okna budou nejvhodnější?
Všichni se shodneme na tom, že ideální okna jsou taková, která dobře izolují, která se nemusejí opakovaně natírat a která současně pěkně vypadají.

Jaké máme možnosti? Co nabízí trh oken? Čtěte více »

Dřevokarbonová okna Bezúdržbová dřevěná okna z přírodních materiálů - novinka na trhu s okny

Chtěli byste také krásná okna z přírodních materiálů, skvěle izolující a hlavně bezúdržbová? Myslíte si, že nic takového neexistuje? Tak to se mýlíte.
Všem, kteří chtějí stavět, či rekonstruovat dům, můžeme nyní sdělit skvělou zprávu. Jedna chytrá česká hlavička vyvinula nadčasová dřevokarbonová okna.

Co je základem dřevokarbonových oken? Čtěte více »



PROČ DŘEVĚNÁ EUROOKNA ?

KONTAKTNÍ INFORMACE

Výroba a obchodní oddělení ALBO® - Osek nad Bečvou

Osek nad Bečvou 191
751 22 Osek nad Bečvou

tel.: 581 793 091, 581 702 544
GSM: 603 254 643, 731 188 331
fax: 581 702 580
e-mail: albo@albo.czGPS: 49°10'26.76''N   16°37'19.95''E


Volejte zdarma: 800 900 818Certifikát ISO 9001:2001

FacebookJsme na Facebooku


ANKETA

Jak jste se o nás dozvěděli?

- internet
- výstava
- doporučení
- z tisku
- billboard
- rozhlas

Klikněte na jednu z možností.
Celkem hlasovalo: 26781 uživatelů

Úvod  |  Albo  |  Reference  |  Články  |  Aktuality  |  Zaměstnání  |  Servis  |  Kontakty  |  
Mapa webu - Odkazy - Realizace a webdesign - Studio Virtualis

Warning: include() [function.include]: Unable to access /data/www/virtuals/virtualis.cz/centrala/vymenny-system/index_windows1250.php in /data/www/virtuals/albo.cz/old/clanky.htm on line 436

Warning: include(/data/www/virtuals/virtualis.cz/centrala/vymenny-system/index_windows1250.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /data/www/virtuals/albo.cz/old/clanky.htm on line 436

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/data/www/virtuals/virtualis.cz/centrala/vymenny-system/index_windows1250.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/php5') in /data/www/virtuals/albo.cz/old/clanky.htm on line 436